Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vandaag in de IJmond met Wilfred Genee

21 september, 2023 @ 15:30 - 18:30

Na het buitengewone succes van het vorige rondetafelgesprek, is stichting Beverwijk Business Docks verheugd om aan te kondigen dat op donderdag 21 september a.s. het tweede rondetafelgesprek zal plaatsvinden, opnieuw onder leiding van de gerenommeerde presentator Wilfred Genee.

Dit evenement belooft een betrokken en levendige discussie over cruciale onderwerpen die onze regio aangaan. Tijdens het tweede Ronde Tafelgesprek in de IJmond, gepresenteerd door Wilfred Genee, krijgen deelnemers de kans om actief deel te nemen aan verhelderende discussies over twee essentiële onderwerpen: Infrastructuur en Energie Netwerk Congestie.

Infrastructuur
In het eerste segment van het gesprek zullen de tafelgasten dieper ingaan op de toegankelijkheid en duurzame groei van het bedrijventerrein in Beverwijk. De cruciale rollen die gemeentelijke en provinciale overheden hierin spelen, evenals de betrokkenheid van ondernemers bij het vormgeven van veranderingen binnen onze regio, zullen aan bod komen. De vraag of de A22 moet blijven of dat de N22 wellicht een betere optie is, zal eveneens ter sprake komen.
Bij de eerste ronde zullen de volgende deskundige tafelgasten aanwezig zijn:
Brigitte van den Berg (wethouder van Beverwijk)
Friso de Zeeuw (voorzitter Industrieterreinen Noord-Holland Noord)
Boris Buffing (strategisch adviseur provincie Noord-Holland)

Locatie

Vuurlinie Events
Noorderweg 13a
Beverwijk, 1948 PJ Nederland
+ Google Maps